AGIKONS ALBANIA
AGIKONS ALBANIA
YouTube Video
  • Ekspozite Fotografike; ‘Background i ndryshem, pasion i perbashket’! Ekspozite e hapur ne natyre! Adresa; Rezidenca ‘Kodra e Diellit’, tek ‘Sheshi i Diellit’ 7-15 Mars, 2015 Orari 10.00-18.00 Fotograf : Leonora Milani, Ylber Kabashi, Erion Kumria, Endri Qenanaj, Eljan Tanini, Edrin Kola, Ana Vesho, Ergys Baki, Ester Berberi, Enea Kika Me date 7Mars, 2015 ora 11.00, ‘Qyteti i Artit’, Rezidenca ‘...

AGIKONS ALBANIA
AGIKONS ALBANIA
YouTube Video
  • Kjo rezidence eshte perceptuar si prova me e denje e persosmerise. Koleksioni elegant i ndertimeve, ofron jo vetem nje projekt unik dhe atmosfere ne pershtatje ideale me ambientin rrethues, por ne te njejten kohe dhe nje perkushtim te pa krahasueshem te personelit ne te. Ofrohet akomodimi luksoz ne sistemin zinxhir te vilave ; apartamenteve me tipologji mjaft dinamike dhe hotelit luksoz ndertuar ...

AGIKONS ALBANIA
AGIKONS ALBANIA
YouTube Video
  • Residenca Gjiri i Bukenvileve prane bregdetit Jon, ngrihet ne nje reliev nga i cili mundesohet peisazhi i plote i Ishullit te Korfuzit dhe Qytetit te Sarandes. Residenca eshte e perbere nga bllok vilash ne rreshtin e pare dhe apartamentesh ne rreshtin e dyte dhe te trete ne objekte tre dhe pese kate. Te gjitha njesite jane njeherazi te orientuara nga deti .

AGIKONS ALBANIA
AGIKONS ALBANIA
YouTube Video
  • Luksi I te jetuarit ne menyre ekskluzive duke perfituar konfortin maksimal, gjendet vetem ne bllokun residencial Kodra e Diellit. Nje shtepi ne ajer te paster, prane Kopshtit Botanik me nje pamje te jashtezakonshme, pishina, kende lojrash dhe fusha sporti te vendosura mes gjelberimit te ullinjve dhe luleve. Nje shtepi larg smogut dhe zhurmes, Vetem 3 minuta nga qendra e tiranes.

Out-Market Your Competitors?

Get complete competitive insights on over 2.2 million companies to drive your marketing strategy.

Create Free Account Log in

By signing up, you agree to the Terms of Service and Privacy Policy.

Out-Market Your Competitors

Get complete competitive insights on over 2.2 million companies to drive your marketing strategy.

Create Free Account

Already a user?  Log in

By signing up, you agree to the Terms of Service and Privacy Policy.